0item(s)

Nu ai niciun produs în coșul de cumpărături

Product was successfully added to your shopping cart.

Termeni și condiții

Conținutul site-ului ecasacartii.ro este proprietatea SC Casa Cărţii SRL.

Date de contact Casa Cărții

Cont bancar: cod IBAN RO05RNCB0032046483800001, deschis la Banca Comercială Română S.A. – Sucursala Oradea

Înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J05/776/2001, CUI RO 14239564

Adresă sediu: b-dul Decebal, nr. 4, bl. B52, ap. 15, cod poştal 410197, Oradea, judeţul Bihor

Adresă punct de lucru: str. Eftimie Murgu, nr. 2A, Oradea, judeţul Bihor

Adresă căsuţă poştală: OP 2, CP 30, 410670, Oradea

Tel.: 0359-800 761
Tel/Fax: 0259-469 057
Mobil: 0728-874 975
E-mail: info@ecasacartii.ro
             comenzi@ecasacartii.ro

 

Condiții generale de utilizare a site-ului

Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor și a termenilor prezentați mai jos, precum şi de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Prin utilizarea serviciilor site-ului, vă asumați în mod implicit responsabilitatea de a respecta acești termeni și condiții.

Publicarea opiniilor personale (comentarii sau aprecieri la produsele prezentate pe site, precum și mesajele adresate editurii) implică din partea dumneavoastră angajamentul de a folosi un limbaj civilizat şi de a rămâne în limitele subiectului abordat (o carte, un autor etc.). Publicarea comentariilor dumneavoastră nu este instantanee, ci ulterioară unei proceduri de aprobare.

 

Confidențialitatea datelor

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Editura Casa Cărții prelucrează în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei tale ori o altă persoană în vederea îndeplinirii unor operațiuni legitime legate de desfășurarea activităților specifice derulării activității noastre.

Sunteți obligat să furnizați datele, acestea fiind necesare pentru emiterea facturilor și a chitanțelor. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea onorării comenzilor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt comunicate niciunui alt destinatar. 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Editura Casa Cărții nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde și nu oferă către terți adresele de e-mail obținute prin intermediul site-ului http://www.ecasacartii.ro/. De asemenea, Editura Casa Cărții nu divulgă datele dumneavoastră personale altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit în acest sens.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

  

Limitarea responsabilităţii

Deşi facem toate eforturile în acest sens, nu garantăm că funcţionarea site-ului şi a serverelor va fi neîntreruptă şi lipsită de erori, că utilizarea site-ului este lipsită de riscuri (viruşi, alte elemente sau acţiuni care pot provoca daune, specifice Internetului şi tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securităţii informaţiilor), că informaţiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte şi la zi (inclusiv disponibilitatea cărţilor şi a altor produse prezentate în site).

Este necesar acordul nostru pentru a lega acest site cu alte site-uri. Editura Casa Cărții nu-și asumă responsabilitatea pentru site-urile neacceptate cu care acesta ar putea fi legat și nici pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate.

Ne rezervăm dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul website-ului www.ecasacartii.ro, fără niciun fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile care vă privesc. 

Preţuri

Preţul final plătit de client este format din preţul produsului + cheltuielile de expediţie. Toate preţurile aferente produselor comercializate prin intermediul site-ului ecasacartii.ro sunt exprimate în Lei şi conţin TVA, astfel: 5% pentru cărţi şi 19% pentru alte produse.

 

Legislaţia aplicabilă

Termenii şi condiţiile de utilizare se supun legislaţiei române în vigoare.

 

Modalități de plată

Pentru achitarea produselor comandate de pe site-ul ecasacartii.ro, vă punem la dispoziție mai multe metode de plată:

1. Plata online cu card bancar prin serviciul MobilPay.ro.

MobilPay.ro este un sistem de plată online securizată, bazat pe standardul 3DSecure. Veți fi redirecționat către sistemul de plată online cu cardul bancar, unde veți introduce informațiile de identificare a cardului pentru a putea finaliza tranzacția. În momentul acceptării plății, suma este blocată în contul dumneavoastră, iar după efectuarea livrării se face debitarea contului.

2. Ramburs

Cu serviciul Ramburs, puteți comanda produsele dorite și le veți achita doar în momentul în care acestea ajung la dumneavoastră.

3. Transfer bancar

 

Modalități de livrare a produselor:

Când comandați produse de pe site-ul ecasacartii.ro, aveți posibilitatea să optați între următoarele modalități de livrare:

1. Poșta Română

2. Curier rapid – în acest caz este necesar să specificați și un număr de telefon pentru a putea fi contactat de curier.

3. Gratuit, cu ridicare de la sediul nostru din Oradea, după confirmarea telefonică.

Adresa: str. Eftimie Murgu, nr. 2A, între orele 08:00 – 16:00

 

Pe teritoriul României, pentru comenzile mai mari de 180 lei, livrarea se face GRATUIT.

Pe teritoriul României, pentru comenzile în valoare de până la 180 lei, se adaugă cheltuieli de transport în valoare de:

  • 17 lei – pentru coletele expediate prin curier rapid

  • 14 lei - pentru coletele expediate prin Poșta Română.

 

Termene de livrare

Pe teritoriul României:

  • 1-2 zile lucrătoare prin curierat rapid;

  • 3-5 zile lucrătoare prin Poșta Română.

În afara României:

  • Poșta Română nu poate garanta (estima) termene de livrare, deoarece pe întreg circuitul există mai multe verigi implicate în schimburile de expediții (administrația de origine, administrația de tranzit, companiile de transport aeriene, administrația de destinație). Însă se poate urmări tranziția coletului prin intermediul linkului de urmărire pe care îl veți primi prin e-mail în momentul expedierii. Tranzitul coletului se înregistrează doar în țara de unde a fost făcută expediția și pe teritoriul țării de destinație.

  • Pentru coletele trimise prin curierat rapid GLS, puteți estima termenul de livrare conform grilei de mai jos:

2 zile lucrătoare: Ungaria, Slovacia, Bulgaria

3 zile lucrătoare: Cehia, Polonia, Austria, Croația

3-4 zile lucrătoare: Slovenia, Serbia

4 zile lucrătoare: Germania, Elveția, Belgia, Olanda, Luxemburg, Liechtenstein

4-5 zile lucrătoare: Italia, San Marino, Vatican

5 zile lucrătoare: Danemarca, Monaco

5-6 zile lucrătoare: Suedia

5-7 zile lucrătoare: Grecia

6 zile lucrătoare: Franța, Marea Britanie

6-7 zile lucrătoare: Irlanda, Portugalia, Spania, Norvegia

6-8 zile lucrătoare: Andora, Gibraltar

7 zile lucrătoare: Finlanda

7-8 zile lucrătoare: Malta, Cipru, Estonia, Lituania, Letonia, Turcia

 

Returnarea produselor

Ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune servicii, promptitudine, corectitudine și colaborarea noastră să fie mulțumitoare pentru fiecare client. Dacă, din anumite motive, doriți să renunțați la produsele cumpărate, conform legilor în vigoare, aveți dreptul să returnați produsele în termen de 14 zile lucrătoare, din momentul în care coletul a ajuns la dumneavoastră.

Aveți dreptul să returnați produse în unul din următoarele cazuri:

1. Produsul care a ajuns la dumneavoastră este defect, deteriorat sau, în cazul cărților, există greșeli evidente de tipar. În acest caz, veți primi în schimb un alt produs identic cu acesta sau, dacă nu mai este posibil, veți primi valoarea produselor în Lei.

2. Dacă v-ați răzgândit sau doriți să renunțați la produsul respectiv, îl puteți returna în termen de 14 zile lucrătoare de la momentul în care produsul a ajuns la dumneavoastră. În cazul în care produsul returnat prezintă urme de uzură sau este deteriorat în orice fel, Casa Cărții își rezervă dreptul de a refuza returul. Cheltuielile de transport pentru retur sunt suportate de client.

Adresele de returnare a produselor sunt:

  • OP 2 CP 30, cod 410670, loc. Oradea, jud. Bihor – pentru retururile efectuate prin Poșta Română

  • str. Eftimie Murgu, nr. 2A, loc. Oradea, jud. Bihor – pentru retururile prin curier rapid.