0item(s)

Nu ai niciun produs în coșul de cumpărături

Product was successfully added to your shopping cart.

Termeni și condiții

Conținutul site-ului ecasacartii.ro este proprietatea SC Casa Cărţii SRL.

Date de contact Casa Cărții

Cont bancar: cod IBAN RO05RNCB0032046483800001, deschis la Banca Comercială Română S.A. – Sucursala Oradea

Înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J05/776/2001, CUI RO 14239564

Adresă sediu: b-dul Decebal, nr. 4, bl. B52, ap. 15, cod poştal 410197, Oradea, judeţul Bihor

Adresă punct de lucru: str. Griviței nr. 11B, Oradea, judeţul Bihor, cod poștal 410520

Adresă căsuţă poştală: OP 2, CP 30, 410670, Oradea

Tel.: 0359-800 333
Mobil: 0728-874 975
E-mail: info@ecasacartii.ro
             comenzi@ecasacartii.ro

 

Condiții generale de utilizare a site-ului

Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor și a termenilor prezentați mai jos, precum şi de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Prin utilizarea serviciilor site-ului, vă asumați în mod implicit responsabilitatea de a respecta acești termeni și condiții.

Publicarea opiniilor personale (comentarii sau aprecieri la produsele prezentate pe site, precum și mesajele adresate editurii) implică din partea dumneavoastră angajamentul de a folosi un limbaj civilizat şi de a rămâne în limitele subiectului abordat (o carte, un autor etc.). Publicarea comentariilor dumneavoastră nu este instantanee, ci ulterioară unei proceduri de aprobare.

 

Confidențialitatea datelor

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Editura Casa Cărții prelucrează în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei tale ori o altă persoană în vederea îndeplinirii unor operațiuni legitime legate de desfășurarea activităților specifice derulării activității noastre.

Sunteți obligat să furnizați datele, acestea fiind necesare pentru emiterea facturilor și a chitanțelor. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea onorării comenzilor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt comunicate niciunui alt destinatar. 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Editura Casa Cărții nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde și nu oferă către terți adresele de e-mail obținute prin intermediul site-ului http://www.ecasacartii.ro/. De asemenea, Editura Casa Cărții nu divulgă datele dumneavoastră personale altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit în acest sens.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

  

Limitarea responsabilităţii

Deşi facem toate eforturile în acest sens, nu garantăm că funcţionarea site-ului şi a serverelor va fi neîntreruptă şi lipsită de erori, că utilizarea site-ului este lipsită de riscuri (viruşi, alte elemente sau acţiuni care pot provoca daune, specifice Internetului şi tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securităţii informaţiilor), că informaţiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte şi la zi (inclusiv disponibilitatea cărţilor şi a altor produse prezentate în site).

Este necesar acordul nostru pentru a lega acest site cu alte site-uri. Editura Casa Cărții nu-și asumă responsabilitatea pentru site-urile neacceptate cu care acesta ar putea fi legat și nici pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate.

Ne rezervăm dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul website-ului www.ecasacartii.ro, fără niciun fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile care vă privesc. 

Preţuri

Preţul final plătit de client este format din preţul produsului + cheltuielile de expediţie. Toate preţurile aferente produselor comercializate prin intermediul site-ului ecasacartii.ro sunt exprimate în Lei şi conţin TVA, astfel: 5% pentru cărţi şi 19% pentru alte produse.

 

Legislaţia aplicabilă

Termenii şi condiţiile de utilizare se supun legislaţiei române în vigoare.

 

Modalități de plată

Pentru achitarea produselor comandate de pe site-ul ecasacartii.ro, vă punem la dispoziție mai multe metode de plată:

1. Plata online cu card bancar prin serviciul MobilPay.ro.

MobilPay.ro este un sistem de plată online securizată, bazat pe standardul 3DSecure. Veți fi redirecționat către sistemul de plată online cu cardul bancar, unde veți introduce informațiile de identificare a cardului pentru a putea finaliza tranzacția. În momentul acceptării plății, suma este blocată în contul dumneavoastră, iar după efectuarea livrării se face debitarea contului.

2. Ramburs

Cu serviciul Ramburs, puteți comanda produsele dorite și le veți achita doar în momentul în care acestea ajung la dumneavoastră.

3. Transfer bancar

 

Modalități de livrare a produselor:

Când comandați produse de pe site-ul ecasacartii.ro, aveți posibilitatea să optați între următoarele modalități de livrare:

1. Poșta Română

2. Curier rapid – în acest caz este necesar să specificați și un număr de telefon pentru a putea fi contactat de curier.

 

Pe teritoriul României, pentru comenzile de minim 200 lei, livrarea este GRATUITĂ.

Pe teritoriul României, pentru comenzile în valoare de până la 200 lei, se adaugă cheltuieli de transport în valoare de:

 • 19 lei – pentru coletele expediate prin curier rapid

 • 19 lei - pentru coletele expediate prin Poșta Română.

 

Termene de livrare

Pe teritoriul României:

 • 1-2 zile lucrătoare prin curierat rapid;

 • 3-5 zile lucrătoare prin Poșta Română.

În afara României:

Pentru coletele trimise prin curierat rapid GLS, puteți estima termenul de livrare conform grilei de mai jos:
 • 2 zile lucrătoare: Ungaria, Slovacia, Bulgaria
 • 3 zile lucrătoare: Cehia, Polonia, Austria, Croația
 • 3-4 zile lucrătoare: Slovenia, Serbia
 • 4 zile lucrătoare: Germania, Elveția, Belgia, Olanda, Luxemburg, Liechtenstein
 • 4-5 zile lucrătoare: Italia, San Marino, Vatican
 • 5 zile lucrătoare: Danemarca, Monaco
 • 5-6 zile lucrătoare: Suedia
 • 5-7 zile lucrătoare: Grecia
 • 6 zile lucrătoare: Franța, Marea Britanie
 • 6-7 zile lucrătoare: Irlanda, Portugalia, Spania, Norvegia
 • 6-8 zile lucrătoare: Andora, Gibraltar
 • 7 zile lucrătoare: Finlanda
 • 7-8 zile lucrătoare: Malta, Cipru, Estonia, Lituania, Letonia, Turcia

 

Politica de retur

Ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune servicii, promptitudine, corectitudine și colaborarea noastră să fie mulțumitoare pentru fiecare client. Dacă, din anumite motive, doriți să renunțați la produsele cumpărate, conform legilor în vigoare, aveți dreptul să returnați produsele în termen de 14 zile lucrătoare, din momentul în care coletul a ajuns la dumneavoastră.

Aveți dreptul să returnați produse în unul din următoarele cazuri:

1. Produsul care a ajuns la dumneavoastră este defect, deteriorat sau, în cazul cărților, există greșeli evidente de tipar. În acest caz, veți primi în schimb un alt produs identic cu acesta sau, dacă nu mai este posibil, veți primi valoarea produselor în RON. În acest caz, va trebui să ne contactați pe e-mail la info@ecasacartii.ro sau la telefon 0359800333 să ne anunțați cu privire la starea produselor primite. După ce necesitatea returului este confirmată prin poze trimise de client, editura vă va informa cu privire la pasul următor.  

2. Dacă v-ați răzgândit sau doriți să renunțați la produsul respectiv, îl puteți returna în termen de 14 zile lucrătoare de la momentul în care produsul a ajuns la dumneavoastră. În cazul în care produsul returnat prezintă urme de uzură sau este deteriorat în orice fel, Casa Cărții își rezervă dreptul de a refuza returul. De asemenea, în cazul produselor personalizate în orice fel conform cerințelor clientului (de exemplu, Biblii personalizate cu numele clientului), returul nu este acceptat. Cheltuielile de transport pentru retur sunt suportate în exclusivitate de către client. Totodată, în situația în care clientul a beneficiat de livrare gratuită în cadrul unei promoții a editurii și ulterior solicită returul produselor în schimbul contravalorii în RON, editura va retrage din suma respectivă taxele de transport pe care le-a suportat inițial.  

În cazul în care, în urma unui retur, clientul trebuie să primească banii înapoi, editura Casa Cărții se obligă să vireze suma respectivă în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea returului, într-un cont bancar specificat de client.

Retururile trimise spre editură cu plata Ramburs nu pot fi acceptate. 

Adresele pentru retur sunt:

 • OP 2 CP 30, cod 410670, loc. Oradea, jud. Bihor – pentru retururile efectuate prin Poșta Română

 • str. Griviței nr 11B, Oradea, jud. Bihor, cod poștal 410520– pentru retururile prin curier rapid.