0item(s)

Nu ai niciun produs în coșul de cumpărături

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Deschizătorul de drumuri Deschizătorul de drumuri

Deschizătorul de drumuri

AUTOR: Rachael Lofgren

Fii primul care evaluează acest produs.

28.00 lei
Preț în valută
USD: 6.71
EUR: 5.98

Disponibilitate: Stoc limitat

Titlu original Trailblazer, A Visionary's Journey
Traducere de Daniel Jurca
An apariție 2018
Nr. pagini 282
ISBN 978-1-947319-71-4
Editură Christian Aid Ministries
Format 15 x 22 cm
Copertă paperback

Detalii

În timp ce hoinărea prin oraș pe calul său sprinten, tânărul rebel se bucura din plin de libertatea de a-și conduce singur viața. Putea să se distreze etalându-și iscusința cu care călărea. Putea să-și aleagă singur prietenii. Într-o bună zi, avea să plece încotro voia și să arate familiei și comunității de ce era el în stare.
Dar între timp a intervenit o schimbare, astfel că lui Sanford îi era din ce în ce mai greu să-și găsească împlinirea în preocupările lui egoiste. Când în cele din urmă se predă în brațul Domnului, realizează că adevăratele aventuri abia acum încep. Din acest moment, în loc să caute să-și facă un nume, dorește să aducă glorie Numelui lui Dumnezeu. Iar Dumnezeu este credincios și îi oferă lui Sanford multe oportunități de a face acest lucru.

Când un om căruia îi plac situațiile limită răspunde chemării lui Dumnezeu, orice se poate întâmpla. Dumnezeu l-a folosit pe Sanford pentru a-Și lărgi Împărăția prin metode noi și creative. Însă cu toate că deschizătorul de drumuri trecea prin multe situații limită, viața lui consta în primul și în primul rând din slujirea lui Dumnezeu de-a lungul zilelor obișnuite, pline până la refuz de muncă asiduă, întrebări grele și dificultăți în relațiile cu cei din jur.

Scrie propria ta recenzie

Cum evaluezi acest produs? *

Valoarea generală a produsului