0item(s)

Nu ai niciun produs în coșul de cumpărături

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Cum să ne rugăm pentru copii Cum să ne rugăm pentru copii

Cum să ne rugăm pentru copii

AUTOR: Ruth Hawkey

Fii primul care evaluează acest produs.

21.00 lei
Preț în valută
USD: 5.05
EUR: 4.54

Disponibilitate: Stoc limitat

Titlu original Praying for Children
Traducere de Ariana Roșiu
An apariție 2010
Nr. pagini 136
ISBN 978-606-92468-1-8
Editură Elpis
Format 14,5 x 20,5 cm
Copertă paperback

Detalii

Unde era mami când aveam nevoie de ea?

De ce își bat joc toți de mine?

Oare va fi vreodată altfel?

Acestea sunt câteva din cuvintele rostite de copiii aflați în totală disperare. Ca părinte, rudenie, educator sau ca prieten, poate că v-ați întrebat uneori cum i-ați putea ajuta pe copiii care au asemenea nevoi, de care vă pasă și pentru care aveți o iubire profundă. Cartea de față introduce cititorul în anumite situații care pot cauza daune copiilor și ne oferă indicatoare referitoare la modul în care să ne rugăm, astfel ca Dumnezeu să-i aducă într-o stare de plinătate.

Chiar și profesorii din școlile laice, liderii care lucrează cu tinerii și mijlocitorii pot găsi această carte folositoare. Ea se bazează pe seminarele predate în diferite părți ale lumii, cu subiectul „Cum să ne rugăm pentru copii". Pe măsură ce dădeam învățătură, am fost rugați să oferim acest material într-o formă scrisă, care să-i ajute pe cei interesați și să le furnizeze informații în anumite privințe. Credem că materialul de față vă va fi de folos pentru a-i ajuta pe copiii pe care îi cunoașteți.

Cuprins:

1. Bazele vindecării
2. Rădăcinile daunelor
3. Urmările daunelor
4. Cum să ne rugăm pentru vindecare: principii de bază
5. Cum să ne rugăm pentru vindecare: practici de bază
6. Cum să ne rugăm pentru vindecare: moduri de slujire
7. Cum să ne rugăm pentru vindecare: nevoi speciale
8. Cum să ne rugăm pentru vindecare: dinamica familiei

Ruth Hawkey s-a născut în nord-estul Angliei și a studiat la Universitatea din Durham, unde și-a luat licența de învățător. Ea a scris și a difuzat povești pentru copii la postul local de radio și este interesată de copiii răniți (indiferent de vârsta acestora) din cadrul Trupului lui Cristos. Ruth are 2 fete căsătorite și mai mulți nepoți. Împreună cu soțul ei, Joe, a fost implicată mulți ani în lucrarea de vindecare, predând, dar și slujind la sute de oameni. Ei au fost directori ai centrelor Ellel Ministries din Anglia și din Canada, iar acum instruiesc echipe de slujire în biserici locale și predau despre umblarea cu Duhul Sfânt, pentru a aduce oameni la vindecare și plinătate. Ruth Hawkey este autoarea cărților: Vindecarea duhului omenesc, Cum să ne rugăm pentru copii și Vindecarea rănilor emoționale.

Scrie propria ta recenzie

Cum evaluezi acest produs? *

Valoarea generală a produsului