0item(s)

Nu ai niciun produs în coșul de cumpărături

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Card cadou Card cadou

Card cadou

Fii primul care evaluează acest produs.

Note: Introduceți adresa prietenului la care doriți să trimiteți cardul cadou pe pagina de finalizare comandă. Cardul cadou va fi trimis la această adresă.

* Câmpuri Obligatorii

50,00 lei

Detalii

Cadourile ne oferă clipe speciale de bucurie, demonstrează grijă și iubire, precum și întăresc relații de valoare.

Cu toate acestea, e posibil ca alegerea unui cadou să îți dea mari bătăi de cap, mai ales atunci chiar îți dorești ca darul să fie exact pe gustul persoanei căreia îi este destinat.

Pentru a evita o parte din stresul căutării unui cadou potrivit sau situația în care să dăruiești cuiva o carte și să afli că o are deja.... îți propunem cadoul perfect, cu care nu ai cum să dai greș: cardul cadou de la Casa Cărții.

Cardul este disponibil pentru trei sume: 50, 100 sau 200 lei.

Dacă dorești să trimitem cardul cadou direct prietenului tău, cu un mesaj de la tine, bifează „Trimite unui prieten”. Dacă bifezi și „Trimite card cadou la o adresă fizică”, ai grijă să completezi adresa de livrare a prietenului tău și noi îi vom trimite cardul cadou acasă.

Cardul este valabil timp de 90 de zile și devine activ în momentul în care plata este efectuată.

În această perioadă, codul de pe cardul cadou poate fi folosit pentru a achita orice produs comandat de pe site. Dacă nu vrei să comanzi produse în valoarea întregii sume disponibile, nu-i nimic. Îl mai poți folosi și ulterior, până ce întreaga sumă este cheltuită.

Scrie propria ta recenzie

Cum evaluezi acest produs? *

Valoarea generală a produsului